Om kenneln

Jag som innehar/startade Kennel Aim High heter Savannah Vasquez och jag har varit en trogen ägare av Golden Retriever sedan 1987. Då började jag med Räddningshundsverksamheten i SBK´s regi samt ägnade mig åt lydnad/bruks. 1990 väcktes mitt intresse för jakten, då tog jag jägarexamen och köpte min första bössa och så var jag såld! Att få sitta lugnt och stilla på en and- eller duvjakt med sin egentränade hund är sannerligen en höjdpunkt i livet.

Jag och min familj bor på en gård utanför Ljungby där vi driver skogsbruk. Här ligger jaktmarkerna precis utanför dörren och här har jag också min uppfödning av Golden Retriever av jakttyp, under kennelnamnet Aim High.

Min målsättning med aveln är att föda upp mentalt stabila jakthundar. Helt enkelt en Golden som ligger i och jobbar en hel dag utan att mattas och som har alla de naturliga egenskaper som förväntas finnas i en retriever.

Jag är aktiv inom SSRK Småland (Svenska Spaniel- och Retrieverklubben), där jag arrangerar/är funktionär på jaktprov. Jag har också varit jaktprovssekreterare i avdelningen under fyra års tid (2003-2006).
Jag är diplomerad instruktör i SSRK´s regi och håller regelbundet kurser för apporterande hundar med ägare/förare.

 

År 2006 gick jag, Mikaela Persson, in som delägare i kennel Aim High. Jag köpte min första Golden Retriever 1993 och har sedan dess arbetat med alla mina hundar inom bruks/lydnad/jakt och viltspår.

 

Jag har jägarexamen, men jobbar allra mest med lydnads- och bruksdisciplinerna. Jag är utbildad handledare i SBK’s regi och har också gått kursledarutbildning för Inki Sjösten. Jag jobbar aktivt inom SSRK Småland och GRK Småland med jaktprovs- och funktionsbeskrivningsverksamheten.

NÄR DU KÖPER VALP FRÅN KENNEL AIM HIGH:

Valparna från Aim High är registrerade i SKK samt veterinärbesiktigade och valpkullsförsäkrade. Kurser ingår i valppriset. Om du meriterar din Golden till JCH (Jaktchampion) eller SBCH (Brukschampion) belönas du med 2000:- från Kennel Aim High.

 

Vill du komma i kontakt med oss? Klicka in på ”Kontakta oss” i menyn ovan.